top of page
Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Na het reinigen van uw gezicht bekijk ik welke producten het beste bij uw huidconditie passen. De merken waarmee ik werk zijn Botanical Beauty en Weleda Benelux SE.

Beide zijn natuurlijk en biologisch, bij de productie worden natuurlijke grondstoffen gebruikt en ze bevatten geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliën of PEG’s. Ze zijn dierproefvrij en de meeste zijn tevens geschikt voor veganisten.

De Bellabaci cupping en de guashamassage, eventueel in combinatie met de Cryoglobes kunnen eventueel ook in een gezichtsbehandeling worden ingezet. Beide technieken zorgen o.a. voor een verbeterde doorbloeding van de huid en activatie van de lymfe. Hierdoor worden de fibroblasten gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken, waardoor uw huid verstevigd.

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Mini Behandeling 

€ 18,00

download (2).jpg
Acnébehandeling

€ 43,50

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Basisbehandeling

€ 33,50

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Klassieke behandeling

€ 50,00

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Complete behandeling

€ 63,50

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Welness behandeling

€ 76,00

Nieuwe afbeelding wenkbrauwbehandelingen.jpg
Epileren bijwerken

€ 11,00

Nieuwe afbeelding wenkbrauwbehandelingen.jpg
Epileren modelleren

€ 14,00

Nieuwe afbeelding wenkbrauwbehandelingen.jpg
Verven wenkbrauwen of wimpers

€ 11,00

Nieuwe afbeelding wenkbrauwbehandelingen.jpg
Verven wenkbrauwen of wimpers

€ 18,50

Harsen

Harsen

Met het welbekende merk Lycon kan ik uw overtollige haar verwijderen , dan wel uw wenkbrauwen in model brengen. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij mij terecht voor het laten harsen van bijvoorbeeld de bovenlip, kin en kaaklijn.  De harsbehandelingen zijn snel en professioneel.Wist u dat bij het harsen ook de dode huidcellen worden meegenomen, de bloedcirculatie wordt verhoogd en dat de afvalstoffen afgevoerd worden?

Tip: de huid is een week voor je menstruatie extra gevoelig, dus kies liever een ander moment om je gezicht te laten ontharen.

Massage
download (1).jpg
Harsen bovenlip of kin

€ 11,00

download (1).jpg
Harsen bovenlip en kin

€ 14,00

download (1).jpg
Harsen bovenlip, kin & kaaklijn

€ 18,50

Massage

Ik bied verschillende massages aan; klassieke massage, sportmassage, ontspannende massage, Breuss massage, bindweefselmassage en hotstone massage.

Breuss massage is een fijngevoelige tussenwervelschijfmassage. Breuss gaat er vanuit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, ook op hoge leeftijd worden de cellen steeds weer vernieuwd. Gedegenereerde tussenwervelschijven bestaan wel, maar d.m.v. Breuss massage kan er weer een aanzet zijn om te herstellen.

Deze massage kan worden toegepast bij spit, hernia, osteoporose of andere verkrampingen van de spieren.

 

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massagetechniek, die gericht is op de bindweefsellaag, de massage kan ingrijpend zijn, maar ook ontspannend.

Bij cupping maak ik gebruik van de Bellabaci cups, deze kunnen o.a. worden ingezet bij een massage. Deze cupping techniek heeft een gunstige uitwerking op de huid en onderliggende weefsels. De doorbloeding wordt geactiveerd, afvalstoffen beter worden afgevoerd. Ook verklevingen worden losgemaakt en pijnlijke en strakkere spieren gaan zich meer ontspannen.

 

Bij de hotstone massage gebruik ik basalt stenen die glad gepolijst zijn en daardoor prettig aanvoelen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende afmetingen en vormen. De stenen worden verwarmd tussen de 45°C en 50°C.

Massage-1000x620.jpg
Massage 30 min

€ 28,00

Massage-1000x620.jpg
Massage 45 min

€ 38,00

Massage-1000x620.jpg
Massage 60 min

€ 49,50

Massage-1000x620.jpg
Massage 90 min

€ 68,50

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Welness behandeling

€ 76,00

Voetreflex

VoetreflexPlus ®

De VoetreflexPlus ® is een behandelwijze die er vanuit gaat dat het gehele lichaam weerspiegeld wordt in de voeten. De gebieden in de voeten staan in verband met alle organen, klieren, botten en spieren. Door deze zones te manipuleren, worden de corresponderende gebieden in het lijf beïnvloed. Hiermee wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voetreflex kan prima samen met de reguliere geneeskunde of andere alternatieve behandelingen worden ingezet. Het vult elkaar heel goed aan. Wel adviseer ik om dit in overleg met uw behandelaar te doen.

Tijdens of na een behandeling zou er een reactie kunnen plaatsvinden. Dit kan per persoon of behandeling verschillend zijn. Dat wil zeggen dat er iets in gang is gezet, dus uw lichaam gaat er mee aan het werk. Laat mij tijdens en/of na de behandeling weten hoe u op hierop heeft gereageerd, zodat ik mijn behandelwijze hierop kan aanpassen.

Ik adviseer om op de dag van de therapie en na de behandeling, even wat extra water te drinken, dit i.v.m. de afvalstoffen die na een massage vrijkomen. Zo kunnen deze makkelijker het lichaam verlaten.

 

Een voetreflexbehandeling is voor alle leeftijden en kan o.a. helpen bij: hormonale klachten, hoofdpijn/migraine, gewrichtsklachten, ontspanning, reumatische klachten, slaapproblemen, spierklachten, spijsverteringsklachten, stress, burn-out, spanning. urinewegproblemen en vermoeidheid.

Body Care & Beauty is aangesloten bij

  • beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)

  • koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

Indien je aanvullend verzekerd bent, komt je behandeling, geheel of gedeeltelijk in aanmerking voor vergoeding.

Voetreflextherapie valt onder natuurgeneeskundige/alternatieve geneeswijzen, je kan dit bij je zorgverzekering navragen.

Natuurgeneeskunde/alternatieve geneeswijzen kunnen een goede aanvulling zijn op de regulier zorg.

alternative-medicine-1327808_960_720.jpg
Voetreflexmassage

eerste behandeling: € 60,00

vervolgbehandeling: € 55,00*

*langer dan 2 jaar niet geweest: € 60,00

Dorn therapie

Anker 1

Soms heeft u door een onverwachte beweging of verkeerde houding last van uw rug.

Dorntherapie is een zachte, manuele behandeling van de wervelkolom en/of gewrichten, dit kan bijdragen om uw klachten te verminderen.

Er kan sprake zijn van een klein beenlengteverschil, dit kan met een minimale beweging van de benen, eventueel worden opgeheven. Na controle van de ruggenwervelstand en/of pijnlijke wervels, kan ik deze met zachte druk corrigeren. Om de gespannen spieren van de rug te ontspannen, zal ik eerst een korte ontspannende massage uitvoeren. Iedere uittredende zenuw is verbonden met een orgaan, dus als de wervels en het bekken beter in balans zijn, zal dat een positief effect hebben op het gehele lichaam.

 

De Breuss massage is een hele mooie aanvulling op de Dorntherapie.

Dit is een fijngevoelige tussenwervelschijfmassage. Breuss gaat er vanuit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, ook op hoge leeftijd worden de cellen steeds weer vernieuwd. Gedegenereerde tussenwervelschijven bestaan wel, maar d.m.v. de Breuss massage kan er weer een aanzet zijn om te herstellen.

Breuss massage kan worden toegepast bij spit, hernia, osteoporose of andere verkrampingen van de rugspieren.

Het ontspant en kalmeert de rug, strekt de wervelkolom, bevordert regeneratie (herstel), werkt helend en heilzaam en is pijnvrij.

De massage kan zowel als losse behandeling, als ook in combinatie met de Dorntherapie.

photodune-10836444-physiotherapist-doing
Dorn therapie

€ 39,00

photodune-10836444-physiotherapist-doing
Breuss massage 

€ 39,00

*prijzen zijn incl. btw, onder voorbehoud van typfouten en geldig tot en met 31-05-2023.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing

bottom of page