Gezichtsbehandeling

Na het reinigen van uw gezicht bekijk ik welke producten het beste bij uw huidconditie passen. De merken waarmee ik werk zijn Botanical Beauty en Weleda Benelux SE.

Beide zijn natuurlijk en biologisch, bij de productie worden natuurlijke grondstoffen gebruikt en ze bevatten geen chemische conserveringsmiddelen, minerale oliën of PEG’s. Ze zijn dierproefvrij en de meeste zijn tevens geschikt voor veganisten.

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Mini Behandeling 

€ 17,00

download (2).jpg
Acnébehandeling

€ 42,50

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Basisbehandeling

€ 32,00

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Klassieke behandeling

€ 49,00

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Complete behandeling

€ 67,50

Cosmetologist_applying_skincare_treatmen
Weleda Welness

€ 75,00

verven-epileren-laliquecosmetics.jpg2_.j
Epileren bijwerken

€ 10,00

verven-epileren-laliquecosmetics.jpg2_.j
Epileren modelleren

€ 13,00

download.jpg
Verven wenkbrauwen of wimpers

€ 10,00

download.jpg
Verven wenkbrauwen of wimpers

€ 17,50

 

Harsen

Met het welbekende merk Lycon kan ik uw overtollige haar verwijderen , dan wel uw wenkbrauwen in model brengen. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij mij terecht voor het laten harsen van bijvoorbeeld de bovenlip, kin en kaaklijn.  De harsbehandelingen zijn snel en professioneel.Wist u dat bij het harsen ook de dode huidcellen worden meegenomen, de bloedcirculatie wordt verhoogd en dat de afvalstoffen afgevoerd worden?

Tip: de huid is een week voor je menstruatie extra gevoelig, dus kies liever een ander moment om je gezicht te laten ontharen.

 
download (1).jpg
Harsen bovenlip of kin

€ 8,50

download (1).jpg
Harsen bovenlip en kin

€ 13,00

download (1).jpg
Harsen bovenlip, kin & kaaklijn

€ 17,50

Massage

Ik bied verschillende massages aan; klassieke massage, sportmassage, ontspannende massage, Breuss massage, bindweefselmassage en hotstone massage.

Breuss massage is een fijngevoelige tussenwervelschijfmassage. Breuss gaat er vanuit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, ook op hoge leeftijd worden de cellen steeds weer vernieuwd. Gedegenereerde tussenwervelschijven bestaan wel, maar d.m.v. Breuss massage kan er weer een aanzet zijn om te herstellen.

Deze massage kan worden toegepast bij spit, hernia, osteoporose of andere verkrampingen van de spieren.

 

Bindweefselmassage is een zeer intensieve massagetechniek, die gericht is op de bindweefsellaag, met als doel om de huidconditie te verbeteren. De massage is ingrijpend, maar ook ontspannend. Dit kan ook voor het gezicht, dus cosmetisch worden ingezet. De start van de behandeling zal op de rug zijn, zo kunnen de prikkels van de uittredende zenuwbanen beter worden overgedragen. Cosmetisch gezien geeft deze een vermindering van lijntjes en rimpels, dus een stevigere huid en vermindering van verklevingen, waardoor er een betere doorbloeding ontstaat.

 

Bij de hotstone massage gebruik ik basalt stenen die glad gepolijst zijn en daardoor prettig aanvoelen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende afmetingen en vormen. De stenen worden verwarmd tussen de 45°C en 50°C.

Massage-1000x620.jpg
Massage 30 min

€ 27,00

Massage-1000x620.jpg
Massage 45 min

€ 37,00

Massage-1000x620.jpg
Massage 60 min

€ 48,50

Massage-1000x620.jpg
Massage 90 min

€ 67,50

 

Voetreflexmassage

De Voetreflex is een behandelwijze die er vanuit gaat dat het gehele lichaam weerspiegeld wordt in de voeten. De gebieden in de voeten staan in verband met alle organen, klieren, botten en spieren. Door deze zones te manipuleren, worden de corresponderende gebieden in het lijf beïnvloed. Hiermee wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Voetreflex kan prima samen met de reguliere geneeskunde of andere alternatieve behandelingen worden ingezet. Het vult elkaar heel goed aan. Wel adviseer ik om dit in overleg met uw behandelaar te doen.

Tijdens of na een behandeling zou er een reactie kunnen plaatsvinden. Dit kan per persoon of behandeling verschillend zijn. Dat wil zeggen dat er iets in gang is gezet, dus uw lichaam gaat er mee aan het werk. Laat mij tijdens en/of na de behandeling weten hoe u op hierop heeft gereageerd, zodat ik mijn behandelwijze hierop kan aanpassen.

Ik adviseer om op de dag van de therapie en na de behandeling, even wat extra water te drinken, dit i.v.m. de afvalstoffen die na een massage vrijkomen. Zo kunnen deze makkelijker het lichaam verlaten.

alternative-medicine-1327808_960_720.jpg
Voetreflexmassage

Vanaf € 25,00

Dorn therapie

 

Soms heeft u door een onverwachte beweging of verkeerde houding last van uw rug.

Dorntherapie is een zachte, manuele behandeling van de wervelkolom en/of gewrichten, dit kan bijdragen om uw klachten te verminderen.

Er kan sprake zijn van een klein beenlengteverschil, dit kan met een minimale beweging van de benen, eventueel worden opgeheven. Na controle van de ruggenwervelstand en/of pijnlijke wervels, kan ik deze met zachte druk corrigeren. Om de gespannen spieren van de rug te ontspannen, zal ik eerst een korte ontspannende massage uitvoeren. Iedere uittredende zenuw is verbonden met een orgaan, dus als de wervels en het bekken beter in balans zijn, zal dat een positief effect hebben op het gehele lichaam.

 

De Breuss massage is een hele mooie aanvulling op de Dorntherapie.

Dit is een fijngevoelige tussenwervelschijfmassage. Breuss gaat er vanuit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, ook op hoge leeftijd worden de cellen steeds weer vernieuwd. Gedegenereerde tussenwervelschijven bestaan wel, maar d.m.v. de Breuss massage kan er weer een aanzet zijn om te herstellen.

Breuss massage kan worden toegepast bij spit, hernia, osteoporose of andere verkrampingen van de rugspieren.

Het ontspant en kalmeert de rug, strekt de wervelkolom, bevordert regeneratie (herstel), werkt helend en heilzaam en is pijnvrij.

De massage kan zowel als losse behandeling, als ook in combinatie met de Dorntherapie.

photodune-10836444-physiotherapist-doing
Dorn therapie

€ 37,50

photodune-10836444-physiotherapist-doing
Breuss massage 

€ 37,50

*prijzen zijn incl. btw, onder voorbehoud van typfouten en geldig tot en met 31-05-2021.